Isunda byväg 53, 792 91 MORA

Om Mig

Hos Mig ska du koppla av och njuta
– och bli snygg i håret såklart!

Om Hemma Hos Mig
Hemma Hos Mig är tidigare Frisörerna Hos Oss, en salong som startades 2005 av mig , Marit, då jag flyttade hem från att ha jobbat i Stockholm på Björn Axen i några år.
Nu har namnet blivit Hemma Hos Mig, och salongen har flyttat ut till min fina lada i Isunda, 10 minuters bilväg utanför Mora Centrum. En dröm att få göra verklighet av ett sånt här projekt!
Min mest uppskattade service är att ALLA behandlingar inkluderar en kur för just Dig med tillhörande hårbottenmassage. Inte dumt i den fartfyllda vardagen vi har idag!’

Jag är en passionerad frisör som älskar mitt hantverk, och innehar givetvis Gesällbrev, Mästarbrev och Frisörlicens, och jag står redo för att hjälpa dig att få ett hår att älska, och givetvis en skön avkopplande stund för Dig!

Jag är Stolt medlem i Intercoiffure Mondial, en Världsomspännande organisation för ledande frisörer och såklart Frisörföretagarna.

Du kan boka din behandling Hos Oss direkt här hemsidan- snabbt och enkelt! Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att kunna sitta i lugn och ro att fundera på vad du vill göra vid ditt besök och när det passar dig. Är det någonting du undrar över är du naturligtvis välkommen att ringa mig, så hjälper jag dig gärna!

Marit Olmats-Danielsson

Salongsägare/Frisör
E-post: marit@hemmahosmig.nu
Tele: 0250-15990

Min passion är mitt yrke och även en stor del av hennes fritid. Färg, form och kontakten med alla fantastiska människor är höjdpunkten med yrket. Att få ta fram det bästa i ditt hår, och göra Din vardag lite enklare är drivkraften!
Jag är också väldigt förtjust i allehanda projekt där jag får se ett resultat växa fram, alltifrån hår (såklart) till att bygga, renovera det mesta jag kommer över

Utbildad på Haraldsboskolan, Falun och har givetvis gesällbrev. Jag är även en Redken Hair Colorist Expert. Medlem i organisationen Intercoiffure Mondial (länk finns på startsidan) och är självklart medlem i Sveriges Frisörföretagare. Frisöryrket började redan 1992 först på Christinas Salong, sedan på Björn Axén i Stockholm innan jag öppnade FHO 2005, och som nu blivit Hemma Hos Mig.
Många år har det blivit i Världens Roligaste Jobb!

VAD JAG KAN ERBJUDA DIG SOM KUND
Profesionell hårvård

Alla som arbetar på Frisörerna Hos Oss har godkänd utbildning, gesällbrev och Frisörlicens.

NYTT!

Från och med april 2016 har vi det stora nöjet att få presentera DAVINES som ny samarbetspartner! Ett härligt nytänkande från Italien, med vår miljö i stort focus!

Vi arbetar även med Davines på kemisidan, dvs alla färgförändrande behandlingar. Detta innebär att vi alltid har en grundlig utbildning i de produkter och behandlingar vi erbjuder Dig som kund.